top of page

Politika privatnosti

Koje informacije priklupljamo? 

Primamo, prikupljamo i čuvamo sve podatke koje unesete na našu web stranicu ili nam ih pružate na bilo koji drugi način.

Pored toga, prikupljamo adresu Internet protokola (IP) koja se koristi za povezivanje računara s Internetom;

Ulogovati se; e-mail adresa; lozinka; informacije o računaru i vezama i istorija kupovine.

Softverske alate možemo koristiti za mjerenje i prikupljanje informacija o sesijama, uključujući vrijeme odziva stranice, dužinu posjeta određenim stranicama, informacije o interakciji sa stranicama i metode korištene za udaljeno od stranice. Takođe prikupljamo podatke koji otkrivaju identitet (uključujući ime, e-poštu, lozinku, komunikacije); detalji plaćanja (uključujući podatke o kreditnoj kartici), komentari, povratne informacije, pregledi proizvoda, preporuke i lični profil.

Kako prikupljamo informacije?

Kada se ulogujete na našu stranicu.

Kada izvršite rezervaciju.

Kada prihvatite kolačiče.

Kada izvršite transakciju na našoj web stranici.

Kao dio procesa, mi prikupljamo vaše lične podatke koje ste nam dali, poput vašeg imena, adrese i adrese e-pošte. Vaši lični podaci će se koristiti samo iz gore navedenih specifičnih razloga.

Zašto prikupljamo takve informacije?

Takve nelične i lične podatke prikupljamo u sljedeće svrhe: Pružanje i upravljanje uslugama; Pružiti našim korisnicima stalnu korisničku pomoć;

Da biste mogli kontaktirati naše osoblje i korisnike s općenitim ili personaliziranim obavijestima vezanim za usluge i promotivnim porukama;

Stvaranje objedinjenih statističkih podataka i drugih objedinjenih i / ili izvedenih ne-ličnih podataka, koje mi ili naši poslovni partneri možemo koristiti za pružanje i poboljšanje naših usluga;

Da se pri tome pridržava svih važećih zakona i propisa.

Kako čuvamo, koristimo, dijelimo i otkrivamo lične podatke posjetitelja naše web stranice?

Naša kompanija hostirana je na platformi Wix.com. Wix.com nam pruža mrežnu platformu koja nam omogućava da vam prodajemo naše proizvode i usluge. Vaši podaci mogu biti pohranjeni putem Wix.com-ove baze podataka, baza podataka i općih Wix.com aplikacija. Oni pohranjuju vaše podatke na sigurne servere iza zaštitnog zida. Svi pristupnici za direktno plaćanje koje nudi Wix.com i koje koristi naša kompanija pridržavaju se standarda postavljenih od strane PCI-DSS kako upravlja Vijećem za sigurnosne standarde PCI, što je zajednički napor brendova poput Visa, MasterCard, American Express i Discover. Zahtjevi PCI-DSS pomažu u osiguranju sigurnog rukovanja podacima o kreditnim karticama od strane naše trgovine i njenih dobavljača usluga.

Kako komuniciramo sa posjetiteljima naše stranice?

Možemo vas kontaktirati kako bismo vas obavijestili u vezi s vašim računom, kako bismo riješili probleme s vašim računom, riješili spor, naplatili dugovanja ili naknade, anketirali vaša mišljenja putem anketa ili upitnika, poslali ažuriranja o našoj kompaniji ili po potrebi da vas kontaktiramo radi provođenja našeg korisničkog sporazuma, važećih nacionalnih zakona i bilo kojeg sporazuma koji možemo imati s vama. U ove svrhe možemo vas kontaktirati putem e-pošte, telefona, tekstualnih poruka i poštanske pošte.

Kako obrisati prfil i Vaše podatke iz naše baze?

Zahtjev za brisanje profila i vaših podataka iz naše baze pošaljite na mail almir.agovic@burgerbar.ba.

Nakon zaprimanja zahtjeva vaš profil zajedno sa svim vašim podacima će biti izbrisan kroz 24h.

Ova pravila privatnosti se mogu promjeniti. Za svaku promjenu biti če te naknadno obavješteni putem email-a!

bottom of page